Integratieve psychotherapie volwassenen

Home > Integratieve psychotherapie volwassenen

INTEGRATIEVE PSYCHOTHERAPIE VOLWASSENEN

De Integratieve benadering is een moderne stroming in de psychotherapie. Hierbij wordt uitgegaan van:

  • een resultaat- en doelgerichte benadering

  • een kortdurend en overzichtelijk therapeutisch behandeltraject

  • een op het individu gebaseerd behandelplan

  • de ondeelbaarheid van lichaam en geest (de ‘gehele mens’ staat centraal)

  • een therapeutische relatie gebaseerd op vertrouwen en respect

Sessies zijn erop gericht jouw vermogen tot veranderen te motiveren, te mobiliseren en te optimaliseren. Door het stellen van de juiste vragen, vind je de antwoorden. Het is een persoonlijke en verdiepende aanpak, met vaak verrassende inzichten.

Ervaringen van cliënten:

“Een veilige sfeer, betrokken, goed luisterend, observerend en duidend. Geeft heldere feedback die voor mij praktisch toepasbaar is.”

“Marjon is een enorme aanrader! Zij schat zo goed in, iedere sessie opnieuw, wat ik op dat moment nodig heb. Hypnotherapie, had ik nooit verwacht dat dat mij ook zo goed zou helpen. Alle tools die ze mij heeft aangereikt, echt top. Ook alle tijd die ze steeds nam, is zo’n plus. Kortom, een vrouw met passie en veel kennis! Dank!!”

Ik heb de therapie als prettig, warm, welkom ervaren. Het aanvoelen, werken op maat en de deskundigheid spraken mij aan.”

Er wordt tijd voor je genomen. Je wordt echt gezien en gehoord, Je bent geen nummertje zoals bij andere organisaties. Marjon heeft ook veel verschillende tools en methodes die ze kan aanbieden. Dit zorgt ervoor dat er altijd iets is wat bij je past.”

Er wordt, naast de Integratieve therapie, onder andere gebruik gemaakt van;

CONTACT

Julianalaan 21

5109 RH 's Gravenmoer

E-mailadres: info@eigenwijs-therapie.nl

Telefoon: 06-13783059

KvK:17258364

Routebeschrijving >

© 2022 Eigenwijs Therapie | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | CookiewetgevingGerealiseerd door NIKU Solutions