Klachten

Home > Klachten

KLACHTEN

Alle kindertherapeuten, aangesloten bij de VIT (Vereniging voor Integraal Therapeuten), zijn gehouden aan de richtlijnen van de Beroepscode en Meldcode van de kindertherapeut. Zij vallen onder het Klachtrecht van de VIT (www.vit-therapeuten.nl), en de geschilleninstantie SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg) én onder het Tuchtrecht van de koepel waarbij de kindertherapeut is aangesloten. Dit is RBCZ.

Bij klachten over het handelen van de therapeut, bijv. als deze zich niet houdt aan de algemene gedragsregels, dan kunt u een klacht indienen. De klacht dient in eerste instantie aan de therapeut zelf voorgelegd te worden, c.q. met haar besproken te worden. lukt het niet om de klacht onderling en naar ieders tevredenheid op te lossen, dan kan de klacht schriftelijk ingediend worden bij de klachtencommissie van de beroepsvereniging VIT (zie www.vit-therapeuten.nl) Bij ernstige klachten over het optreden van de therapeut, kunt u een klacht indienen onder het Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ, zie www.tcz.nu). De therapeut is ingeschreven bij het kwaliteitsregister RBCZ (www.rbcz.nu) en daardoor ook ingeschreven bij het TCZ.

CONTACT

Julianalaan 21

5109 RH 's Gravenmoer

E-mailadres: info@eigenwijs-therapie.nl

Telefoon: 06-13783059

KvK:17258364

Routebeschrijving >

© 2022 Eigenwijs Therapie | Alle rechten voorbehouden | Privacy verklaring | CookiewetgevingGerealiseerd door NIKU Solutions